Керамічні нагрівальні панелі HemST (Хемст)

Німеччина славиться своїми високоякісними та надійними брендами побутової техніки. Однак важко визначити один конкретний бренд як "найкращий", оскільки це суб'єктивне поняття, залежне від потреб та вподобань кожної людини.

Виділимо декілька відомих брендів побутової техніки, які відомі своїми інноваціями та якістю продукції. Деякі з найвідоміших німецьких брендів побутової техніки включають:

  1. Bosch: відомий своїми високоякісними інноваційними кухонними приладами, пральними та посудомийними машинами, пилососами, електроінструментами та багатьма іншими продуктами.
  2. Siemens: пропонує широкий спектр побутової техніки, включаючи кухонні прилади, холодильники, плити, пилососи та інші продукти, характерні своїми передовими технологіями.
  3. Hemstedt він же HemST: спеціалізується на виробництві електроприладів, таких як плити, печі, опалювальна техніка (інфрачервоні електрообігрівачі, кабель для теплої підлоги) з фокусом на інноваціях та стильному дизайні.

Виробник інфрачервоних обігрівачів HemST

Лідер з продажу якісних опалювальних приладів в Україні. Використовуються унікальна технологія безмуфтового з'єднання нагрівального стрічковий елементу зі сплаву аморфного металу. Компанія пропонує новий вид опалення дому: комфортний, безпечний, ефективний та економічний. Нагрів починається швидше, ніж у традиційних джерелах обігріву. Це особливо відчувається коли отримуєте платіжки з електроенергії.

ТМ HemST в Україні отримала нагороду "Вибір Країни 2022"- кращій бренд електрообігрівачів. 

Серед претендентів виробників, ми зайняли перше місце та отримали статус якості «Вибір країни». Аналітичний центр визначив переможця завдяки таким критеріям: опитування населення, наявність позитивних відгуків, різновид товару, якість товару, цінова політика, впізнаваність.
У результаті дослідження методом URSA 50, серед підприємств які працюють в Україні, згідно з фінансовими показниками FinScore та MarcetScore.

Вся продукція сертифікована та має Сертифікати якості УкрСепро, Висновок МОЗ України щодо відповідності ДСТУ.
Максимальна температура нагрівання складає до 87 °C на передній (керамічній) частині 
нагрівальної панелі Хемст.
Керамічний обігрівач є пожежобезпечним, оскільки працює на малих струмах. Коротке замикання або загоряння в практиці неможливі.

Продівці компанії "ТеплоФокус" підберуть найкращій варіант для ваших потреб.

Моделі:

  • NEB 400
  • NEB 600
  • NEB-PRO 750
  • KEB-PRO 700
  • KEB-PRO 1000

Пристрій потужностю 750 Вт з терморегулятором розрахован як основний вид опалення на площадь 12-14 кв.м. при висоті стелі не більше трьох метрів. Не суше воздух, енергоефективний, надійний і лекгий настінний монтаж або можно встановити на ножки.